06 38 11 51 11

Slagingspercentage rijscholen Amsterdam

 Momenteel open

De beste rijscholen in Amsterdam

Bekijk hier de autorijscholen die op debesterijscholen.nl/amsterdam worden geplaatst.

  1.  Autorijscholen scoren een slagingspercentage dat minimaal 10% hoger is dan het gemiddelde percentage. Kijk welke rijschool het beste past bij wat jij wilt. Hier vind je alle belangrijke info over rijscholen en rijlessen. Zoals het zoeken naar rijscholen en het vergelijken van hun slagingspercentages. En ook hoe oud je moet zijn voordat je mag beginnen met autorijlessen en hoeveel lessen je nodig hebt.
  2. Jij kiest zelf je autorijschool. Het is handig om rijscholen in jouw omgeving met elkaar te vergelijken. Hier vind de slagingspercentages van alle rijscholen in Nederland bij elkaar. En ook hun contactgegevens en vaak een website. De slagingspercentages worden elk kwartaal ververst. Dus doe er je voordeel mee.

Rijschool Spoed rijles Amsterdam geeft rijles in Amsterdam en omgeving veel rijscholen doen dat niet en halen ook niet op van uit huis.

Slagingspercentage rijscholen Amsterdam

Rijscholen in Amsterdam

Alle soorten leerlingen zijn welkom

Rijschool Spoed rijles Amsterdam geeft les aan alle soorten leerlingen. De snelle leerling maar ook de minder goed lerende behoren tot ons leerling-bestand. Heel veel last van zenuwen voor je examen? Dan ben je zeker niet de enige. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Kies voor een faalangstexamen bij het CBR. Dan krijg je meer tijd en rust om te laten zien wat je kunt. Je kunt zelfs een time-out aanvragen tijdens je rit. Lees hier ook wat anderen daarvan vinden.

Ook oudere leerlingen krijgen bij ons de kans hun rijbewijs te halen. De visie van onze rijschool is dat iedereen de kans verdient op zijn of haar rijbewijs. Of dit nu in één keer is of dat er meerdere examens voor nodig zijn.
Bij Rijschool Spoed rijles Amsterdam kiezen we niet alleen voor een hoog slagingspercentage, maar ook voor kwalitatief onderwijs afgestemd per leerling.

Is het slagingspercentage betrouwbaar?

Het slagingspercentage is helaas niet altijd betrouwbaar. Een rijschool kan namelijk makkelijk adverteren met een hoge slagingspercentage, omdat het werkelijke slagingspercentage voor de klant niet of moeilijk terug te vinden is.

Daarnaast kan een kleine rijschool zijn rijexamens aanvragen via een grote organisatie, maar dit kan ook andersom. Deze uitslagen staan dan wel op de CBR website, maar zijn voor jou als klant niet herkenbaar te linken aan de rijschool.

Slagingspercentages worden door sommige rijscholen zo bewerkt dat deze positiever door het CBR worden weergegeven dan de slagingspercentages eigenlijk zijn. Dit doen ze onder andere door:

  • Leerlingen te weigeren die relatief gezien minder kans van slagen hebben: Bijvoorbeeld leerlingen die last hebben van erge nervositeit, weinig aanleg hebben, oudere leerlingen of leerlingen die de Nederlandse taal niet goed beheersen. Natuurlijk mag dit officieel niet, maar zegt een rijschool een wachtlijst van 3 maanden te hebben, dan ga je vaak vanzelf wel op zoek naar een andere rijschool waar je op korte termijn met rijles kunt beginnen.
  • Slechte leerlingen zonder dat zij het merken laten afrijden onder een andere rijschoolnaam.

Het slagingspercentage van spoed rijles Amsterdam vind je op de website van het CBR.

Meer informatie ?

Vragen?

Bel ons op: 0638115111

Bereikbaar van: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18;00

in het weekend van 10:00 tot 15:00

WhatsApp: 0638115111

spoedrijlesamsterdam.nl@gmail.com

Ons adres

Westhove 290
1187 DV
Amstelveen

SpoedRijles Amsterdam

Rijschool nr: 1823W3
KvK: 64532674

BTW: NL002219350B66