Opfriscursus

Opfriscursus Nodig? Meld je nu aan en begin deze week nog!

Opfriscursus

Een opfriscursus autorijden of motorrijden nodig? Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar omdat je niet zo vaak in de auto of motor rijdt, voel je je toch nog onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds geen succes en ook het invoegen op de snelweg gaat niet echt met gemak. Autorijden was toch stukken makkelijker toen je instructeur naast je zat!

Komt dit je bekend voor? Geen probleem… Je bent écht niet de enige! Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn of worden in het verkeer. Vaak komt dit, omdat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden.

Speciaal voor deze bestuurders hebben we een opfriscursus auto en motorrijden ontwikkeld, waarin je weer vertrouwd raakt met de auto of motor. Voornamelijk met de bijzondere verrichtingen en waardoor je je weer zeker gaat voelen in het verkeer. De rijlessen worden gehouden in onze lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Tijdens deze ritten krijg je precies de tips die voor jou van belang zijn. Hierdoor gaat het rijden straks veel gemakkelijker.

Betaalgemak

Betaal per les of gespreid per maand;
wat jou het beste uitkomt.

Opfriscursus

Opfriscursus I 3 x auto “rijles” 180,00
Opfriscursus II 4 x auto “rijles” 240,00
Opfriscursus III 6 x auto “rijles” 360,00

Verschillende mogelijkheden

Niet iedereen wil een compleet pakket aanschaffen, soms zijn er andere behoeften. Ook hier hebben wij aan gedacht. Kies uit onze andere mogelijkheden:

  • Losse autorijlessen
  • Opfriscursus
OPFRISCURSUS
straatnaam en huisnummer
Maak een keuze voor welke categorie je opfriscursus wilt

%

Slagingspercentage momenteel

Hoge beoordeling rijschool!

Geslaagde leerlingen

Google Reviews

Google review

★★★★★

 

Google review

★★★★★

Google review

★★★★★

Google review

★★★★★

PLAN EEN PROEFLES