06 38 11 51 11

Beste Rijschool

Snel je autorijbewijs
halen? Gratis proefles!

Ben jij opzoek naar een rijschool in amsterdam? Sneller je rijbewijs met minder rijlessen. Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. Bij Spoed rijles kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller autorijden. Je rijbewijs halen kan bij ons snel! Vraag nu je proefrijles aan bij de beste rijschool van Amsterdam.

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen ook als je geen rijervaring hebt..

Meld je aan

De autorijschool van Amsterdam

Rijles in Amsterdam? Op zoek naar een betrouwbare en goede autorijschool? Neem dan contact op met Rijschool Spoed rijles Amsterdam. Had jij liever gisteren al je rijbewijs op zak? Kies dan voor een spoedcursus autorijbewijs bij Spoed rijles Amsterdam. Het is al mogelijk om je rijbewijs te halen in 4 tot 8 weken. Dus neem vandaag nog contact op voor een proefles en start met je rijlessen! Je kunt ons vanuit Amsterdam en omgeving bellen via 06-38115111. Ook kunt u terecht bij ons voor een spoedcursus rijbewijs in Amsterdam.

Gratis proefles in Amsterdam bij Spoed rijles Amsterdam

Wil je rijles in Amsterdam? Meer over de aanpak van Rijschool Spoed rijles? Plan dan een gratis proefles in. Je proefrijles is een volwaardige rijles van 50 minuten. Die is gratis als je daarna rijlessen bij ons neemt, want dan krijg je 40 euro korting. De instructeur haalt je thuis op met de lesauto. In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Spoedcursus duurder?

Waar andere rijscholen een toeslag van een paar honderd euro rekenen, is een spoedcursus bij Spoed rijles Amsterdam niet duurder.

Met de huidige actie betaal je nu slechts 39,99 per rijles en dit geldt voor al je lessen tot aan je rijexamen.

Wil je rijles in Amsterdam? Je rijbewijs halen? Dan is het van belang dat je zowel voor je praktijk examen als je theorie examen slaagt. Voor dat je mag afrijden heb je je theorie certificaat nodig. Om je daarbij te helpen hebben we de nieuwste software om online examens te gaan oefenen en een online theorie-cursus te gaan volgen. start vandaag nog met het theorie examen oefenen! 

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam, ook als je geen rijervaring hebt

Als autorijschool bieden wij verschillende diensten waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. We zetten ze voor je op een rij:

Wil jij ook snel je rijbewijs halen? Volg dan onze spoed-opleiding rijbewijs in Amsterdam.

Neem met ons contact op voor rijles in Amsterdam

Woon in je in Amsterdam en wil je graag je rijbewijs halen bij Rijschool Spoed rijles Amsterdam? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles. Dit is mogelijk via ons online aanmeldformulier. Je kunt ook bellen naar 0638115111 of stuur een mail via spoedrijlesamsterdam.nl@gmail.com. Wij hopen dat je snel kennis komt maken met onze autorijschool in Amsterdam!

Beste rijschool

Uitstekende Service

hoog slagingspercentage

Bij Spoed Rijles krijg je met een spoedcursus meerdere lessen per dag en week. Daardoor leer je sneller autorijden. Haastige spoed is bij ons altijd goed!

Vaste rijinstructeur

Na de proefrijles krijg je dan ook een vaste instructeur uit jouw buurt toegewezen. Dit is namelijk goed voor je rijlessen, want zo bouw je een vertrouwensband op en hoef je niet steeds te wennen aan een nieuwe instructeur.

Pakketten Prijs
10 Rijlessen  €430 – Actieprijs: €399
15 Rijlessen  €599
20 Rijlessen  €799
25 Rijlessen  €999
30 Rijlessen  €1199
35 Rijlessen  €1399
40 Rijlessen  €1599
CBR Examen €249

 

Plan een proefles

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Stuur een mail voor vragen: spoedrijlesamsterdam.nl@gmail.com

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan