PLAN EEN PROEFLES

Hier vertellen we hoe een proefles eruitziet

N

100% Gratis proefles, geen pakket kosten.

N

83% slagingspercentage (eerste examen)

N

Sneller je rijbewijs halen A, AM, of B

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

Het begint met een proefles

Zou jij met autorijden kennis willen maken door middel van een gratis proefles? Spoed rijles. biedt deze aan. Wij geven rijles op een professionele, persoonlijke en plezierige manier. Zo zet elke rijinstructeur van ons jou centraal. Onze rijlessen lopen gestructureerd, op jouw tempo en in een logische volgorde. Heb jij interesse in een eerste, gratis kennismaking? Vraag dan snel een proefles bij ons aan via 06-38115111. Jouw stap richting het rijbewijs begint met een gratis proefles bij ons!

Onze eerste, kennismaking

Als je besluit een lespakket bij ons af te nemen, bieden wij je graag een eerste, kosteloze proefles aan. Tijdens deze rit maak je kennis met Spoed rijles. , jouw rijinstructeur en de lesauto. Onze rijinstructeur zal tijdens deze les van één uur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig lijkt te hebben. Het is vervolgens uiteraard aan jou te bepalen hoeveel lessen je daadwerkelijk afneemt. Deze gratis les is ook bedoeld om te achterhalen of er een prettige klik tussen jou en je rijinstructeur is. Voel jij je niet helemaal op je gemak bij zijn of haar methode? Dan zoeken wij voor jou een passende oplossing. Interesse in zo’n gratis kennismaking? Meld je nu aan voor een eerste les.

Na de gratis les volgt het lespakket

Voor iedereen hebben wij het juiste lespakket. Zo bieden wij pakketten aan van 10 tot 40 lessen. Daarnaast duurt elke les een uur. Geen enkel onderwerp wordt overgeslagen tijdens onze lessen. Wij leren je alle kneepjes van het autorijden. Ook maken wij jou volledig klaar voor je deelname op de weg. Weet jij echter nog niet zeker of je wel wílt autorijden? Dan is het wellicht slimmer een enkele les van een uur bij ons aan te vragen. Deze kost slechts € 40,-. Zo kun je kennismaken met autorijden, maar mag je naderhand alsnog besluiten niet te willen lessen. Welke kennismakingsles is het meest geschikt voor jou? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens.

Het aanbod van Spoed Rijles.

Via Spoed rijles kun je onderstaande afnemen:

Neem contact op met Spoed rijles.

Je begrijpt, Spoed Rijles. biedt jou alle middelen waarmee jij snel en zelfverzekerd jouw rijbewijs kunt halen. Interesse in een gratis proefles? Vul je gegevens in op ons online contactformulier of bel naar 06-38115111. Via Spoed rijles. heb jij in no time jouw rijbewijs gehaald!

Betaalgemak

Betaal per les of gespreid per maand;
wat jou het beste uitkomt.

straatnaam en huisnummer
Maak een keuze voor welke categorie je rijlessen wilt

%

Slagingspercentage momenteel

Hoge beoordeling rijschool!

Geslaagde leerlingen

Google reviews

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles