HAAL JE THEORIE BINNEN 1 DAG!

Wil jij snel en gemakkelijk je auto theorie halen?  Volg dan een theorie cursus van Amsterdam Rijbewijs Service, en slaag met zekerheid! Wij hebben in ons eigen Theorielokalen een speciaal oefen en leermethode die nagenoeg gelijk is aan die van het CBR. Zo bereid je je optimaal voor en haal je in no-time het auto theorie examen. Wij geven in Amsterdam, Arnhem en Utrecht TheorieCursus in 1 dag voor het autorijbewijs. Na het volgen van onze theoriecursus heb je meer dan 95 procent kans om te slagen bij het CBR.

klassikaal les

Vandaag aanmelden, gelijk een cursus datum

100% slagen voor je theorie examen

Betaalmogelijkheden  

Theorie cursus

€99,-

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus

CBR Theorie examen

€33,-

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Sed porttitor lectus nibh. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus

Haal je theorie binnen 1 dag!

Wil jij snel en gemakkelijk je auto theorie halen?  Volg dan een theorie cursus van Spoed Rijles Amsterdam, en slaag met zekerheid! Wij hebben in ons eigen Theorielokalen een speciaal oefen en leermethode die nagenoeg gelijk is aan die van het CBR. Zo bereid je je optimaal voor en haal je in no-time het auto theorie examen. Wij geven in Amsterdam, Arnhem en Utrecht TheorieCursus in 1 dag voor het autorijbewijs. Na het volgen van onze theoriecursus heb je meer dan 95 procent kans om te slagen bij het CBR.

Bij rijschool S.R.A is het al jaren mogelijk je theorie-examen binnen 1 dag te halen. De methode die wij al jaren gebruiken heeft zich geuit in een hoge slagingspercentage met als gevolg dat duizenden kandidaten geslaagd zijn. Wij behandelen precies de onderdelen die je moet weten, zodat je later alles makkelijk snapt en met een goed gevoel het theorie-examen kan afleggen. De kosten van de spoed theoriecursus zijn €125,- incl. CBR examen (voor de kandidaten die zelf al examen hebben gereserveerd zijn de kosten €90,-).

Wij reserveren het examen dus een DigiD code is ook niet nodig. Mocht je toch bij het kleine percentage horen dat niet slaagt, dan mag je de cursus gratis overdoen. Je betaalt dan alleen zelf het examengeld. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen. 

Wat kan je verwachten tijdens de spoedtheoriecursus?

De SpoedTheorieCursus is niet moeilijk. Door de stof steeds te herhalen blijft de theorie makkelijk in je hoofd hangen, zelfs na een lange tijd zul je merken dat je het gewoon nog steeds weet. Wij verwachten wel dat je zelf in de klas vol inzet. Want als je gemotiveerd bent, dan weten wij 99% zeker dat je na het volgen van deze cursus het autotheorie-examen in 1 keer gaat halen!

Wat kan je verwachten tijdens de Theorie-examen

Het theorie-examen voor personenauto bestaat uit twee onderdelen: ‘Gevaarherkenning’ en ‘Kennis en Inzicht

In de eerste 25 vragen (gevaarherkenning) mag je er 12 fout hebben. In de laatste 40 vragen mag je er 5 fout hebben. Zak je op 1 van de onderdelen, dan zak je jammer genoeg voor het theorie examen!

Gevaarherkenning: De vragen over gevaarherkenning beantwoordt je door aan te geven wat je in bijvoorbeeld een bepaalde situatie zou doen: Voor iedere vraag heeft u 8 seconden de tijd om te antwoorden.

Verkeersregels: Uw kennis van de verkeersregels wordt in dit onderdeel getoetst. Verkeersinzicht: Bij de vragen over verkeersinzicht gaat het niet zozeer over wat in de wet geregeld is, maar vooral wat in een bepaalde situatie verstandig en veilig is om te doen. Vereiste voor de theorie examen? Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort).

Let op! Als je het vereiste niet bij je hebt of als je niet op tijd op het examencentrum bent dan kunt je niet deelnemen aan het theorie-examen.

Al duizenden cursisten gingen u al voor!

Door de jaren heen hebben al duizenden cursisten met onze methode hun theorie examen gehaald en dat binnen 1 dag. Het voordeel van een klassikale cursus is natuurlijk dat je alle gelegenheid hebt om ons vragen te stellen, alle onderdelen worden tot in details uitgebreid behandeld, alle cursusmateriaal wordt door ons volledig verzorgd. Na het volgend van de cursus ben je helemaal klaar om de volgende dag het CBR theorie examen te doen. En de kans is groot dat je slaagt want onze gemiddelde slagingspercentage is 97%!

Theorie cursus & examen

Contact ons

Met meer dan 25 jaar aan ervaring kunnen wij jou helpen om een snelle, veilige en zelfstandige manier jouw rijbewijs te halen.

06 38 11 51 11

New Services

Kantoortijden:

Maandag     8:00 tot 21:00
Dinsdag       8:00 tot 21:00
Woensdag   8:00 tot 21:00
Donderdag  8:00 tot 21:00
Vrijdag         8:00 tot 21:00
Zaterdag      8:00 tot 21:00
Zondag        op afspraak

 

Reviews

PLAN EEN PROEFLES

Copyright © 2020 – Spoedrijles-Amsterdam All Right Reserved

Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor een 12 daagse spoed-pakket!
Holler Box
Zojuist heeft er iemand uit Amsterdam aangemeld voor een gratis proefles!
Holler Box
Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor een proefles!
Holler Box
Iemand uit Amstelveen heeft zojuist aangemeld voor een spoed pakket!
Holler Box
Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor gratis proefles!
Holler Box