Wie wij zijn

Gratis proefles

Uw word thuis opgehaald.

Wie wij zijn

Al meer dan 25 jaar aan ervaring!
Spoed rijles Amsterdam maakt het mogelijke voor iedereen! 

Spoed Rijles Amsterdam is in 2010 opgericht. Wat begon als een kleine rijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rijschool met vele ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is.

Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft.

Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit van Spoed Rijles Amsterdam ten goede zijn gekomen, zoals een BHV cursus, een cursus voor docent defensief rijgedrag, BROEM rijvaardigheidsdocent (rijtesten afnemen onder 55 plussers) en erkend 3VO-docent. Deze cursussen werden aangeboden door Veilig Verkeer Nederland (voorheen bekend als 3VO).

Al onze instructeurs zijn bovendien opgeleid tot faalangstinstructeurs en stagementor. Kortom, staat voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring. En dat is precies de reden waarom je voor Spoed Rijles Amsterdam kiest! Voor meer informatie kan je ons bellen of mailen.

Bij Spoed Rijles Amsterdam focussen we ons op kwalitatieve, veilige en goede lessen. Wij zorgen ervoor dat jij moeiteloos jouw praktijkexamen kan halen en dat jij zelfstandig en veilig de weg op kan. Met de juiste begeleiding haal je moeiteloos jouw praktijk examen.

Deze begeleiding krijg je alleen bij Spoed Rijles Amsterdam. Schrijf je nu in voor een proefles en rij samen met ons naar jouw rijbewijs!

Een geweldige rijschool waar je naast autorijden leert hoe je kan slagen voor het examen (want ja, dat zijn twee verschillende dingen). Binnen net wat meer dan 1 maand rijles mezelf gestaag vooruit hebben zien gaan, en vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de vakkundigheid van Spoedrijles Amsterdam. Bedankt!

Teus Hagen

Erg veel plezier gehad met de rijlessen bij deze rijschool. Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald en met het volle vertrouwen het rijexamen ingegaan. Rij-instructeur was erg duidelijk en bleef altijd rustig en keek goed naar wat er nog verbeterd kon worden. Supe

Anfernee Leemans

Gisteren mijn rijbewijs gehaald, in 1 keer! Superfijne rijschool ook voor de wat nerveuzere leerling. Hier worden de puntjes op de i gezet!

Rebecca van Groningen

Waarom uw ons kiest

Hoog slagingspercentage 87% bron: CBR.nl

Betaal gemak. Uw kunt bij ons ook per maand betalen.

Gratis her-examen als uw zakt. Wij betalen de examen uw de lessen!

Gratis proefles. We halen uw thuis op.

Contact

Spoedrijlesamsterdam.nl@gmail.com

0638115111

Westhove 290 1187 DB Amstelveen

Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor een 12 daagse spoed-pakket!
Holler Box
Zojuist heeft er iemand uit Amsterdam aangemeld voor een gratis proefles!
Holler Box
Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor een proefles!
Holler Box
Iemand uit Amstelveen heeft zojuist aangemeld voor een spoed pakket!
Holler Box
Iemand uit Amsterdam heeft zojuist aangemeld voor gratis proefles!
Holler Box